maandag, 6 februari 2023

Nieuws

Verhuur Menger

Verhuur Menger kan veel voor u betekenen als u eens anders of extra mogelijkheden nodig hebt voor uw vervoer van personen of spullen. U kunt bij Menger alle kanten op voor diverse voertuigen zonder chauffeur en aanhangwagens. Kijk op onze pagina Verhuur naar de mogelijkheden en onze folder met prijzen. Lees meer »

Onderdelenbalie Menger

Bij Menger beschikken we over een onderdelenbalie. Wij willen graag meer voor u doen. U kunt bij ons onder meer terecht voor: Uitlaten Banden Accu’s Trekhaken Kentekenplaten Filters Bougies Accessoires Etc. Montage met of zonder hulp is bij ons mogelijk. Bespreek bij ons de mogelijkheden. Lees meer »

Tankstation Menger

Tankstation Menger is de concurrent voor de onbemande tankstations in het noorden van Nederland. Met prijzen die op het niveau liggen van onbemande tankstations maar met de service en mogelijkheden van een bemand tankstation. Tot 18:00 uur ‘s avonds is de Tankshop open, teven de balie voor Verhuur Menger. U vindt daar een uitgebreid assortiment koek, snoep, drinken, tabakswaren en ... Lees meer »

Taxi Menger

Taxi Menger

Taxi Menger: Al decennia een begrip in de regio Drenthe, Overijssel en Friesland voor Onbezorgd Verzorgd Vervoer. Kijkt u op de betreffende pagina’s voor meer informatie: Taxi / Vervoer Chauffeursdiensten Koeriersdiensten Lees meer »

Kleur en Fleur…

Ons tankstation wordt beetje bij beetje aangekleed. Na het omkleuren buiten en binnen zijn de vlaggen nieuw en is het tankgedeelte vrolijk opgewaardeerd met beachvlaggen. Dit alles om het nieuwe imago en het voordelig tanken te benadrukken. Een nieuw prijzenbord om het geheel compleet te maken staat nog in de planning. Lees meer »

Tankstation Menger slaat nieuwe weg in

FREDERIKSOORD – André Kiers, eigenaar van Tankstation Menger aan de Koningin Wilhelminalaan in Frederiksoord is een lokale samenwerking aangegaan met Gerald Meijer van Oliehandel Kreuze in Steenwijk. ‘Dankzij deze samenwerking kan ik onze klanten nog beter en vooral goedkoper bedienen. Door scherpere inkoopprijzen, kan ik mijn klanten brandstofprijzen bieden die normaliter bij een onbemand tankstation gehanteerd worden. Een groot voordeel ... Lees meer »

Een bus of aanhanger huren?

Een dagje uit met het gezin? Op vakantie met de vriendengroep? Een verhuizing? U kunt alle kanten op bij Taxi Menger voor diverse voertuigen zonder chauffeur en aanhangwagens. Lees meer »

Taxivervoer nodig?

Veilig thuiskomen na een gezellig etentje? Zonder stress op de luchthaven aankomen voor uw zakenreis of vakantie? Voor een zorgeloze reis van deur tot deur laat u zich rijden door Taxi Menger! Lees meer »

Uw goederen, onze zorg!

Een bestelling met spoed afleveren bij uw klant? Een pakketje op het gewenste tijdstip aanbieden? De koeriersdienst van Taxi Menger bezorgt uw materiaal persoonlijk en met zorg. Lees meer »